top of page

Om Timjans Brygghus AB

För tio år sedan så fanns det bara ett fåtal hantverksbryggerier i Sverige. De senaste åren har det exploderat. Det tycker vi är fantastiskt. Att vi är så många som är nyfikna på hantverksöl. För det finns så mycket mer spännande öl att uppleva.

 

Vi heter Christer och Anette. Vi har alltid haft ett stort intresse för mat och dryck och sedan ett drygt år tillbaka har vi bryggt hantverksöl hemma på Timjanvägen i Halmstad. Det vi gillar allra mest och bäst med ölbryggeriet är smakerna och samtalen med er gäster. Ja, det visade sig att det var många som gillade vår öl. Bryggeriet växte snabbt ur vårt hem och vi började söka efter en vacker plats där vi kunde skapa oss en bryggeripub, en plats och taproom att brygga på, flaska, njuta och uppleva. Ja, bjuda in och visa alla er som också gillar hantverksöl hur det går till bakom kulisserna och låta er provsmaka.

 

Vi hittade platsen och arbetet och förberedelserna pågår nu för fullt. I vår är det dags – att välkomna in er alla till Timjans Brygghus – vårt egna taproom i den vackra kulturmiljön på Heagårds utanför Halmstad. Precis lagom långt bort från stadens brus, men ändå tillräckligt nära för att du ska kunna cykla hit efter jobbet. Här kommer du att kunna handla och smaka på gott hantverksöl och julmust, tonic med timjan och andra spännande smaker och vanlig läsk. Här finns plats för gemenskap och samtal. Vi lovar dig högkvalitativ hantverksöl i vacker/anrik kulturhistorisk miljö.

 

Välkommen

Anette & Christer

Beer Tasting

Kom och arbeta med oss

Skicka en intresseanmälan om du är intresserad av att jobba i bryggeriet. Vi kommer till och från alltid behöva extra personal både i produktionen och vårt taproom.

Tack för ditt meddelande!

Beer on Tap
bottom of page